Videoovervågning med intelligent styring

23 september 2019 Sara Mortensen
Videoovervågning med intelligent styring

Før i tiden sås videoovervågning primært installeret ved bankfilialer, butikker og store virksomheder – men da Danmark desværre de seneste år har oplevet en kedelig tendens, nemlig en stor stigning af indbrud, bør også private overveje indkøb af overvågningsudstyr.

Det er bevist, at installation af overvågningskameraer har en forebyggende effekt mod besøg af ubudne gæster – det være sig især gældende ved tilstedeværelsen af overvågning på udendørsarealer samt ved indgangsdøre.

Hos DKKamera.dk kan du få kompetent rådgivning om valg samt installation af videoovervågning; der findes nemlig mange forskellige muligheder og pakkeløsninger, så dit behov kan matches.

Eksempelvis tilbydes løsninger med såkaldt “intellegent styring”. En sådan overvågningsløsning er den optimale, hvis du ønsker maksimal kontrol – her får du nemlig adgang til dine videokameraer via din computer eller din telefon, begge dele over nettet. Med det valgte device kan du eksempelvis både åbne eller låse døre op eller i derhjemme og du kan se, hvem der sniger sig omkring i din for,- eller baghave.

Da det hele som nævnt foregår via internettet er det sagen uvedkommende, hvorend du befinder dig i verden – hvad enten det er Holstebro eller Hong Kong kan du holde øje i realtid, hvilket giver den ultimative tryghed.

Med muligheden for at tilslutte dit overvågningskamera til nettet via en WiFi-forbindelse følger også en stor fleksibilitet hvad montering angår; det er nemlig ikke nødvendigt at bakse med diverse kabler og ledninger. Du skal kun sørge for, at der er et stik i nærheden, ligesom det naturligvis er nødvendigt, at der på selve lokationen er et solidt WiFi-signal, så du kan live-streame. Mange overvågningssystemer giver dig også mulighed for at se eller gense optagelser fra foregående dage på din mobil.

Lyder ovenstående som noget for dig? Så vælg eksempelvis en komplet “Plug-n-Plau WiFi IP”-overvågningspakke som “WIPK-1080P-SK6”.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til behovsafklaring hvad angår videoovervågning, kan du altid ringe eller skrive til DKKamera.dk.

Flere Nyheder