Valg af T-shirt

08 januar 2020 Lotte Hindsberg
Valg af T-shirt

Sammen med cowboybukserne er T-shits nok det mest almindeligste i alles garderober, da de er til at betale, fås i alle farver og former og kan bruges i stort set alle anledninger. Med få undtagelser, som f.eks. et bryllup.

I dag bruges T-shirts alene, under en hættetrøje eller skjorte. Den bruges af mænd, kvinder og børn i alle aldre og størrelser. Uanset om du er høj, lav, tyk eller tynd, er det muligt at finde en T-shirts der passer dig. 

Vælg den rigtige form

Du skal vælge din T-shirts ud fra din højde og kropsform. Er du lang og tynd, bør du vælge en tshirt med slimfit og er du samtidig høj, så sikre dig at den er ekstra lang. Selvom der er et par ekstra kg på sidebenene bør du undgå T-shirs i oversize, da de vil få dig til at se ekstra stor ud. I stedet bør du vælge en basic, som går lige op og ned. En oversize bør du kun vælge, hvis du ønsker at få det specielle streetwear look, eventuelt sammen med et par baggy bukser. T-shirts til kvinder følger generelt samme regler som dem til mænd, selvom de typisk er mere tætsiddende.

Vælg den rigtige kvalitet

De fleste tshirt kommer i bomuld og de kan komme i et utal af forskellige kvaliteter. Du kan finde T-shirts til under en 50er og til flere hundrede kr. Noget af forskellen skyldes selvfølgelig, hvem der har lagt navn til T-shirten, men resten skyldes bomuldskvaliteten. Bomuld som er en naturfiber kommer entet som kartet eller kæmmet. Kæmmet bomuld er som udgangspunkt dyrere end kartet. Kartet bomuld vil hurtigere fnugge og virke nubret på overfladen end bomuld, der er kæmmet. Kæmmet bomuld  vil virke blødere og rarere at have på. Vægten af t-shirten vil også som regel være en indikation på, om det er en kvalitets T-shirt. 

Flere Nyheder