Kursuslokaler og konferencecenter i Sønderjylland

06 juni 2020 Astrid Pedersen
Kursuslokaler og konferencecenter i Sønderjylland

Når medarbejderne i din virksomhed trænger til en pause fra hverdagen – og måske endda har brug for en god oplevelse, som styrker sammenholdet – er det oplagt at forkæle dem med et lækkert ophold på et kursus og konferencecenter. Du kan med fordel kombinere et sådant ophold med et spændende kursus eller et seminar med relevans for virksomheden, og eventuelt vælge at inddrage elementer af team building.

Alle kan have brug for lidt afveksling og et afbræk fra den daglige trummerum. Og når du først har besluttet, at nu skal det være, kan du lige så godt vælge et moderne og veludstyret kursus og konferencecenter som samtidig har en af landets skønneste beliggenheder.

Sandbjerg Gods – måske det smukkeste kursus og konferencecenter i Sønderjylland

I nærheden af Sønderborg på als i det sydlige Danmark finder du Sandbjerg Gods. Sandbjerg Gods er et kursus og konferencecenter under Århus Universitet, og har igennem mange år fungeret som kursus og konferencecenter for såvel universitetet som for eksterne institutioner og organisationer. Du kan som arrangør af et kursus, en konference eller et seminar booke dig ind i de smukke, historiske bygninger, som byder på nænsomt restaurerede og top moderne faciliteter.

Hos Sandbjerg Gods finder du kursus, møde og konference lokaler i alle størrelser, fra de mindste grupperum til de store auditorier. Samtlige lokaler er udrustet med top of the live AV udstyr og tilbehør til fremlæggelse og undervisning. Der er gratis og hurtigt wifi overalt på det smukke kursus og konferencecenter, som har landets måske mest idylliske beliggenhed tæt på skov, mark og vand. Mellem møderne kan I således samle energi ved friske gåture i den omgivende natur, eller koble ud i et af de mange opholdsrum på det flotte gods.

Du kan læse mere, og booke lokaler på Sandbjerg Gods, på hjemmesiden sandbjerg.dk/da

Flere Nyheder