Kom i alkoholbehandling, og få dit liv tilbage

06 april 2020 Astrid Pedersen
Kom i alkoholbehandling, og få dit liv tilbage

Er du alkoholiker, og har du taget en aktiv beslutning om at lægge flasken på hylden – men har du svært ved at se hvorledes dette skal kunne lade sig gøre uden professionel hjælp? Så bør du overveje at gå i professionel alkoholbehandling på et misbrugscenter.

Hvordan kan jeg komme i alkoholbehandling?

Hvis du ønsker at komme i alkoholbehandling, kan du vælge at lade en læge visitere dig til behandling, således at du kan opnå offentligt tilskud til en behandling på et misbrugscenter. De fleste misbrugscentre har dog også tilbud om behandling ved egen betaling, således at du ikke behøver at kontakte din læge hvis du ikke ønsker dette.

Uanset om du lader dig indskrive ved privat betaling eller med dækning fra sin sundheds eller sygeforskring, gennem det offentlige system eller eventuelt gennem den virksomhed, hvor du er ansat, er ophold på et misbrugscenter altid anonymt. På den måde kan du være helt tryg ved at det kun er dig selv og dine nærmeste, som ved, at du er i alkoholbehandling.

Hvilke ansatte finder jeg på et misbrugscenter?

Når du lader dig indskrive til alkoholbehandling på et misbrugscenter, vil du blive mødt af utroligt kompetente og dygtige medarbejdere – fra sundheds personale til rådgivere. Hos Behandlingscenter Stien, som er et dansk misbrugscenter placeret i Jylland, kan du møde såvel læge og psykiater som en bred stab af sygeplejersker, familie terapeuter, misbrugsbehandlere, sorg og følelses terapeuter og juridisk rådgiver.

Der ud over er der til centeret knyttet dygtige misbrugskonsulenter, som alle er tidligere misbrugere, som har gennemført en lignende afvænnende behandling og dernæst et relevant kursus. Din misbrugskonsulent vil fungere som din kontakt person og mentor – også efter endt behandlings forløb.

Du kan således trygt kontakte Behandlingscenter Stien med henblik på tilrettelæggelse af en effektiv alkoholbehandling. Læs mere på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder