Find din nye Hyster truck hos din truck forhandler

28 marts 2020 Astrid Pedersen
Find din nye Hyster truck hos din truck forhandler

Skal forretningen udvides med endnu et lager eller en produktions hal? Så får du med sikkerhed brug for køretøjer og maskinel i forbindelse med intern fragt og transport. Det er de færreste erhvervsdrivende inden for denne genre som kan klare sig uden en vognpark bestående af gaffeltrucks, terminaltrækkere, terminaltraktorer, container-trucks, sidelæssere, lifte, feje maskiner eller gulv vaskere.

Disse typer af maskinel repræsenterer absolutte must haves inden for industri og produktion, idet dine medarbejdere ikke ville have en jordisk chance for at fragte gods og varer rundt uden eksempelvis en effektiv og stærk gaffeltruck. Med en gaffeltruck kan man nemt laste og losse varer på paller, som kan anbringes på høje reoler eller i lastbiler uden at belaste medarbejderen.

En stærk gaffeltruck med en høj løfte kapacitet er således aldeles obligatorisk i disse typer af erhverv. Og derfor vil man hurtigt kunne mærke det på såvel work flowet som på produktiviteten hvis man mister en gaffeltruck

Find din nye – eller brugte gaffeltruck hos ProTruck A/S

Det er således en rigtig god idé at have kontakt til en leverandør af køretøjer og maskinel til intern transport. Hvis du på forhånd ved, hvem du skal kontakte for at få fat på en gaffeltruck til at erstatte en defekt en af slagsen, går det hurtigere med at få hjulene i gang igen. Hos ProTruck A/S finder du altid et stort og velassorteret udvalg af gaffeltrucks – brugte såvel som nye – af mærket Hyster.

Hyster gaffeltrucks er berømte for deres høje yde evne, og kommer i mange forskellige størrelser og med varierende kapacitet. Og hos ProTruck A/S finder du, foruden de nyeste modeller, en stor maskinpark bestående af brugte Hyster gaffeltrucks. De dygtige medarbejdere hos ProTruck A/S vil altid sikre, at du får nøjagtig den gaffeltruck, du står og skal bruge – læs mere på protruck.dk

Flere Nyheder