Få hjælp til nye gardiner hos din gardinbus på Frederiksberg

05 april 2020 Astrid Pedersen
Få hjælp til nye gardiner hos din gardinbus på Frederiksberg

Måske har du overvejet at købe nye gardiner til din bolig, og i den forbindelse tænkt på at kontakte din gardinbus på Frederiksberg. I det følgende kan du få svar på nogle af de spørgsmål, du måtte have angående bestilling af gardiner hos Gardinbus.nu.

Kan jeg få et gratis tilbud på gardiner hos Gardinbus.nu?

Svaret på dette spørgsmål er ja – det er altid både gratis og uforpligtende at få et godt tilbud på gardiner fremstillet efter mål hos Gardinbus.nu. Når du kontakter Gardinbus.nu med henblik på et tilbud, vil Gardinbus.nu besøge dig med prøver på de ønskede gardin typer og optage mål af samtlige vinduer samt terrasse og altan døre, ganske uden beregning.

Du får en chance for at se gardinet i aktion der hvor det skal opsættes, og får dermed chancen for at vurdere hvilket gardin som passer bedst til din smag samt til din bolig. Rådgivning og vejledning fra en dygtige gardinmand er ligeledes gratis for dig – og det samme gælder den efterfølgende levering og ophængning af dine nye gardiner.

Hvor lang tid skal jeg vente på mine nye gardiner, når jeg bestiller gennem Gardinbus.nu?

Ventetiden på gardiner fra Gardinbus.nu afhænger meget af antallet af gardiner samt gardinernes type. Dine gardiner vil alle blive fremstillet efter mål på en dansk systue så snart du har godkendt bestillingen. Typisk vil leverings tiden højst være på tre uger – i de fleste tilfælde mindre. Og så får du selvfølgelig leveret og monteret dine gardiner, så du ikke skal bruge tid på det.

Kan jeg købe mine gardiner på afbetaling hos Gardinbus.nu?

Gardinbus.nu samarbejder med Ikano Finans, hvilket betyder, at du godt kan få en afbetalings ordning som er rentefri i op til tyve måneder. På den måde slipper du for at skulle betale hele beløbet på én gang. Du kan læse mere, og kontakte gardinbussen på Frederiksberg, på https://gardinbus.nu/sjaelland/gardinbussen-frederiksberg/ 

Flere Nyheder