Få hjælp og støtte fra den lokale bedemand i Ringsted

29 marts 2020 Astrid Pedersen
Få hjælp og støtte fra den lokale bedemand i Ringsted

Når et elsket familiemedlem, en kær ven eller en ægtefælle dør, kan man som efterlevende godt komme til at føle sig meget alene i sin sorg. Især hvis man er den der står med det fulde ansvar for at arrangere begravelsen eller bisættelsen. Derfor bør du altid alliere dig med en bedemand, som kan løfte en del af denne byrde fra dine skuldre.

Hvor finder jeg en god bedemand i Ringsted?

Er du på udkig efter en bedemand, som kan hjælpe dig med begravelse og bisættelse i Ringsted, kan du trygt kontakte Bedemand Berner. Bedemand Berner er en bedemandsforretning med mange års erfaring når det handler om at hjælp efterlevende igennem den svære tid.

Bedemand Berner kan tilbyde assistance i forbindelse med mange af de svære opgaver, som opstår i kølvandet på et dødsfald. For eksempel håndterer Bedemand Berner gerne kontakten til præsten og til kirke kontoret tilhørende den kirke fra hvilken bisættelsen skal foregå. Er der tale om en jordfæstelse, træffer Bedemand Berner de nødvendige aftaler med graveren omkring gravpladsen og selve proceduren. På den måde er du sikret en ceremoni og en sidste afsked, som kan blive et smukt minde for dig og for de øvrige pårørende.

Efter selve ceremonien kan Bedemand Berner være behjælpelig når det handler om kontakten til de kroer, restauranter eller gæstgiverier, som kunne tænkes at ville lægge lokaler til eventuel gravøl, frokost eller kaffebord. En bedemand med et vist lokal kendskab har de bedste forudsætninger for at kunne varetage denne opgave – og så slipper du for selv at skulle bøvle med den oven i alt det andet tunge arbejde.

Bedemand Berner hjælper også gerne med diverse formalia og papir arbejde – for eksempel indhentning af diverse attester og ansøgning om hjælp til begravelse. Denne kan udbetales gennem kommunale instanser eller via den afdødes egen forsikring eller pensions ordning.

Du kan kontakte Bedemand Berner via hjemmesiden bedemand-berner.dk

Flere Nyheder