Effektiv inkassoservice hjælper dig videre

07 april 2020 Anne-Mette Hansen
Effektiv inkassoservice hjælper dig videre

Inkasso. Vi har alle hørt dette ord før. Vi ved også, at det ikke er en positiv ting at blive sendt til inkasso. Men hvad hvis det pludselig er os selv, der har brug for at sende andre til inkasso? Kunder der ikke har betalt deres månedlige abonnement? En større faktura? Eller noget helt tredje? Det er faktisk vigtigt at have et inkassofirma, som man kan benytte sig af, hvis situationen skulle opstå. Læs meget mere om inkassoservice her.

Hvordan forløber inkassoservice?

Har en kunde ikke har betalt, efter at du gentagne gange har sendt rykkere og varslet med inkasso, så kan du tillade dig at sende sagen videre. Inkassofirmaet står herefter for at inddrive beløbet for dig. De sender påmindelser og kontakter kunden og pålægger også deres egne inkassogebyrer oveni i de rykkergebyrer, du allerede har pålagt kunden. Det er altså ikke gratis ikke at betale til tiden!

Hvad koster inkassoservice?

Det afhænger af, hvilket firma du vælger og hvilken type inkassoservice du har behov for. Nogle virksomheder har kun behov for at oprette en enkelt sag en gang i mellem, mens andre større virksomheder oplever mange dårlige betalere hver eneste måned. For nogle virksomheder skal der være mulighed for selv at varetage processen med gode værktøjer til at gøre dette. For andre skal inkassofirmaet stå for hele processen.

Collectia tilbyder flere slags inkassoservice

Dette inkassofirma har mange års erfaring. Derfor tilbyder de også forskellige services til virksomheder, som kan have forskellige behov for inkasso. 

Med deres One pakke betaler du pr. sag, som du opretter og 10 % af det opkrævede beløb.

Deres Plus betales månedligt, og du får ubegrænsede antal sager.

Selvbetjening hos Collectia gør det muligt for dig selv at føre sagen med hjælp af deres mange funktioner. Du skal dog selv kontakte kunden telefonisk. Med denne mulighed betaler du 20 % af det opkrævede beløb. 

Læs meget mere om inkasso service hos Collectia.

 

Flere Nyheder