Brug tid på at finde det bedste gulvfirma

21 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

At finde det bedste firma kan i mange tilfælde være en jungle, og det kan være svært overskue, om et tilbud er for dyrt, rimeligt eller utroværdigt billigt. Derfor er det en god ide at sætte godt med tid af, når du skal finde en til at afslibe dine gulve. Det anbefales at du kontakter mindst tre forskellige firmaer og beder om et tilbud. Husk at det også skal indeholde efterbehandling og hvor mange gange gulvene får enten lud, sæbe eller lak. 

Ved at få tre tilbud har du et overblik over prisniveauet og kan vælge det af tilbudene, der er bedst. Husk at det billigste ikke nødvendigt er det bedste. Du kan blandt andet bede om et tilbud fra Gulvkanonen, der kører over hele Sjælland.

image

Husk den rigtige forberedelse

For at få de smukkeste gulve er det vigtigt at du foretager den nødvendige forberedelse. Det er noget du selv kan gøre eller du kan få det gjort at firmaet der kommer for at slibe gulvene.

Først skal gulvet efterses for løse søm og de kan hammers ned. Dermed undgår du at gulvet knirker og at de løse søm ødelægger det dyre sandpapir. Det har også det formål at gulvafhøvleren ikke skal stoppe op så mange gange, hvilke er med til at give et flottere gulv. Det er også vigtigt at dit gulv bliver vasket godt og grundigt, så gammel skidt og snavs ikke bliver høvlet ned i gulvbrædderne.

Fjern hvis muligt gulvpanelerne så det er muligt for maskinen at komme helt ind til væggene. Det vil give det flotteste resultat og du undgår også at panelerne bliver ramt. Ligger der løse ledninger, så hæng dem op så de ikke ligger på gulvene og du skal stoppe op og flytte dem. Afdæk som det sidste, så der ikke kommer støv i de andre rum.

Flere Nyheder