Assistance til tømning af dødsbo

05 april 2020 Astrid Pedersen
Assistance til tømning af dødsbo

Står du som pårørende til en nyligt afdød for at skulle rydde op i den bortgåedes jordiske gods – altså det såkaldte dødsbo? Føler du, at det er uendeligt svært at skulle håndtere denne opgave samtidig med at der er en begravelse, som skal arrangeres, og et bo som skal gøres op? Så skal du ikke fortvivle. Det er nemlig muligt at få empatisk og professionel hjælp til alle disse tunge arbejdsopgaver, som på allermest ubelejlig vis gerne falder inden for ganske kort tid efter dødsfaldet.

Det kan på det kraftigste tilrådes, at du benytter dig af alle de tilbud om hjælp og assistance, der findes. På den måde kan du nemlig få tid og overskud til at gennemleve sorgens første vigtige faser – eventuelt sammen med andre efterlevende. Og så vil den sidste afsked med din nære og kære blive så meget des smukkere og mere værdig.

Lad en marskandiser give en hånd med rydning af dødsbo

Du kan for eksempel med fordel bede en dygtig advokat med speciale inden for arveret om at varetage formalia i forbindelse med fordeling af arv og gæld, og en bedemand om at hjælp med begravelses forberedelserne.

Når den afdødes sidste hjem skal tømmes for møbler og øvrigt indbo, kan du kontakte en dygtig marskandiser med autorisation til vurdering og rydning af dødsbo. Her kan du nemlig få den mest kvalificerede hjælp i forbindelse med den meget store og tunge opgave det er at rydde boligen for effekter, således at den kan komme videre i systemet.

Dette stykke arbejde kan nemlig godt være forbundet med store følelser, især hvis du har mange minder tilknyttet boligen og indboet – for eksempel hvis der er tale om dit barndomshjem. Her kan det godt være rart at have en nøgterne fagmand ved hånden, som kan hjælpe med sortering og vurdering af de enkelte effekter.

Læs mere om rydning af dødsbo på dødsbo-rydning.dk

Flere Nyheder