Danmarks billigste tøjstativer

Jeg ville selv lave et par anderledes tøjstativer da jeg flyttede ind i min helt nye lejlighed. Jeg har fået en ide fra en god webside hvor en kvinde har lavet et par flotte tøjstativer rigtig fordelagtigt med hensyn til prisen, hun havde også malet bøjler i lilla farve hvorefter hun havde sat bøjlerne på stativerne, hvilket så rigtig fint ud sammen. Min tanke var at det langtfra kunne være særlig svært selv at lave, så jeg skaffede nye bøjler og startede med at tænke over på hvilken måde jeg var i stand til at lave mine egne tøjstativer på en speciel måde. Jeg vil langtfra lave nøjagtigt det samme som jeg havde set inde på websiden, jeg ville meget gerne lave noget meget specielt, jeg var helt sikker  på at jeg ville spraymale mine bøjler i en flot farve, men udover førnævnte har jeg aldeles ikke nogen anelse omkring hvorledes mine tøjstativer skulle se ud.

Jeg bestemte mig for, at besøge et byggemarked for at se, om det var muligt at jeg kunne finde et par spændende materialer til de hjemmelavede tøjstativer. Inde på det store byggemarked fandt jeg samtidig spraymaling som jeg ville bruge til at kunne  spraymale mine bøjler med, jeg valgte en flott blank farve så de ville komme til at stråle og se rigtig flotte ud. Jeg anede egentlig ikke hvad jeg kiggede efter, jeg anede kun, at jeg skulle benytte noget, som ville fungere som tøjstativer. Det første jeg overvejede var faktisk, at jeg ville bore et par loftkroge op i loftet, der ville jeg hænge kæder i og til sidst hæfte kæderne fast til en metalstang, på denne stang ville jeg hænge mine bøjler med alt tøj på. Førnævnte var egentlig en udmærket vision til hjemmelavede tøjstativer, men jeg ledte dog efter noget meget mere specielt, noget som aldeles ikke var set før.

Jeg benyttede flere timer i dette enorme byggemarked, dette var måske langtfra sådan et sted jeg ellers ville søge efter tøjstativer, men jeg var dog overbevist om at jeg nok skulle ende med at finde noget som jeg kunne bruge til mit projekt. Jeg havde i forvejen alle de materialer som jeg skulle benytte for at lave mine bøjler smukke, til sidst manglede jeg kun en speciel vision til tøjstativerne. Efter en langtrukket søgen fandt jeg endelig en gammel stige, ikke den slags som kan klappes ud, men sådan en helt almindelig stige. Jeg fik pludselig en vision om på hvilken måde de kunne benyttes til flotte tøjstativer, jeg ville montere stigerne med loftkroge oppe i  loftet og kæder, mine bøjler ville kunne hænge på alle trinene af den fine stige og jeg ville kunne sætte skotøjsæsker og andre ting helt oppe på stigen, sikke en god ide.

Da jeg kom hjem til mig selv med alle mine splinternye materialer påbegyndte jeg at ville spraymale mine bøjler, de så bestemt rigtig pragtfulde ud, de var blevet nøjagtigt ligesom jeg gerne vile have dem til at være. Stigen malede jeg i en bland og lækker farve, jeg gav den en behandling så den faktisk kom til at se mere blank ud, og på denne måde fungerede mit selvlavede unikke møbel virkelig godt i fællesskab med de flotte bøjler. Resultatet blev rigtig flot, jeg var rigtig glad for de hjemmelavede tøjstativer, jeg glæder mig til at sætte mit tøj på bøjlerne samt at vise mine veninder hvor kreativ jeg har dormået at være. Det var slet langtfra svært at skulle lave tøjstativer, det kræver blot lidt kreativitet, en lille smule spraymaling og et par metalkæder. Jeg elsker at jeg har et unikt og specielt møbel, jeg er sikker på at der simpelthen ikke er andre, der ejer et som er magen til mig.